Jag heter Cajsa Tornfors och är utbildad skådespelerska och teaterpedagog. Jag är ursprungligen från Österlen i Skåne men bor sedan flera år tillbaka i Stockholm. Jag har arbetat med det mesta inom skådespeleriets värld, både på scen och framför kameran! Jag gör även en hel del modelluppdrag.

Jag började min skådespelarbana på teaterprogrammet på C4-gymnasiet i Kristianstad och jag gick sedan vidare till att studera skådespelarlinjen på Boulevardteaterns Teaterskola i Stockholm och kandidatprogrammet (BA Hons, Acting) inom skådespeleri på Arts University Bournemouth i Storbritannien. Jag har även gått flera kurser på bl.a. Stockholms Konstnärliga Högskola, Calle Flygare, Fridhem och Presens Improkällare. Jag har dessutom studerat teater- och filmvetenskap på Stockholms Universitet och är sedan 2022 examinerad teaterpedagog från Marieborgs Folkhögskola! 

Just nu är jag aktuell i Boulevardteaterns barnteaterföreställning "Alla får åka med" med regi av Roger Westberg.
Kontakt
cajsatornfors@gmail.com
076-8245191

Agent: Leena Steenberg på Diamanda Management
leena@diamandamanagement.com
Röster om mig
"Cajsa är lyhörd och har lätt för att ta instruktioner. Hon lägger ner stort arbete på research i karaktärsarbetet och tar stort ansvar för sin del och helheten. Hon kommer med konstruktiva lösningar och har en positiv inställning som skapar en bra atmosfär i arbetsgruppen."
- Josef Szabo, regissör

“Cajsa är först och främst en skådespelare som har förstått att teater är en kollektiv konstform där man måste ta ansvar och ha rätt inställning till arbetet gentemot ensemblen och produktionen. På scenen är Cajsa aktiv, kreativ, intelligent, tydlig, energisk, personlig.”
- Peter Bark, regissör

”Cajsa har ”funny bones”- hon har också mycket energi och en ödmjuk inställning till sitt arbete. Om du får möjlighet att arbeta med henne, då har du tur!"
- Marvin Yxner, regissör

”Cajsa är en öppen, sprudlande och kreativ skådespelare. Jag regisserade henne i föreställningen "Limbo" på Boulevardteatern 2016 och Cajsa var alltid en av de första på plats, fylld med energi och nya idéer." 
-Emma Swenninger, regissör
Back to Top